Nyheter

Vår, herlige vår!

Posted by on Jun 2, 2014 in Nyheter | 0 comments

Vår, herlige vår!

Noen få dager etter årets nasjonaldag sendte vi ut mai utgaven av våre magasiner. Her har vi noe for enhver smak; motor, portrettintervjuer, mat, blogg og mye annet spennende. En smakebit kan du få her.

Read More

Baderomsmøbler

Posted by on Apr 4, 2014 in Nyheter | 0 comments

Baderomsmøbler

Vi har hatt gleden av å jobbe med ny katalog for Optima Bad. Vi har bistått gjennom hele prosessen fra fra styling, fotografering, design & layout. Vi takker for oppdraget og gleder oss over allerede god respons

Read More

Spire & Gro Barnehagene

Posted by on Apr 3, 2014 in Nyheter | 0 comments

Spire & Gro Barnehagene

Vi har i løpet av 2013 hatt gleden av å jobbe med ny visuell identitet for barnehagekjeden Spire & Gro barnehagene. JOBB: Logo, visuell identitet, profilhåndbok, illustrasjon og webdesign.

Read More

Nye magasiner!

Posted by on Mar 4, 2014 in Nyheter | 0 comments

Nye magasiner!

Påsken nærmer seg – og hva passer bedre en litt godt lesestoff I denne utgaven kan vi friste med portrettintervju med “stygge rom” aktuelle Halvor Bakke. Bokaktuell krimforfatter Merete Junker og reiserepoprtasje til danmark + mye, mye mer….

Read More

Vinter magasiner 2014

Posted by on Feb 3, 2014 in Nyheter | 0 comments

Vinter magasiner 2014

Her er smakebiter fra årets første utgave

Read More

Tjervåg AS

Posted by on Jan 3, 2014 in Nyheter | 0 comments

Tjervåg AS

Vi har hatt gleden av å jobbe ny profil til ingeniør firmaet Tjervåg AS. Vi har utarbeidet logo, brosjyre, og profilmateriell.   Vi takker for oppdraget og gleder oss til å få jobbe mer med Tjervåg AS!  

Read More